Teamlid Joris Elbers

Bestuurder Joris Elbers kiest een nieuw perspectief

Joris Elbers, bestuurder van SWV PO 30 06, maakt per 1 mei 2021 (en indien mogelijk iets eerder) een nieuwe stap in zijn carrière. Hij verlaat ons samenwerkingsverband en wordt strategisch directeur van ‘Perspectief op School’.

Joris: “Ik kijk terug op een zeer fijne tijd binnen dit samenwerkingsverband. Een periode van drie jaar waarin ik met veel plezier mijn bijdrage heb mogen leveren aan het versterken en verstevigen van passend onderwijs in de regio, met als motto ‘Samen passend onderwijs vormgeven’.

 Natuurlijk zal ik de komende maanden mij nog ten volle inzetten voor SWV PO 30 06 en zorgen voor een goede overdracht. Daarna wacht me een nieuwe uitdaging als strategisch directeur bij Perspectief op School. Perspectief op School ondersteunt het onderwijs en samenwerkingsverbanden met een online platform en begeleiding en advies op het gebied van passend onderwijs. Het is een bedrijf met een heldere visie: ieder kind een passende plek binnen budget door inzicht in kwaliteit, financiën en ondersteuning. Voor mij is het een nieuwe wereld, maar ik behoud de verbinding met het onderwijs.

 Ik wil iedereen bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en het in mij gestelde vertrouwen. Ik draag Samenwerkingsverband PO 30 06 en alle betrokkenen een warm hart toe. En hoop dat we elkaar, of de komende tijd of in de toekomst, weer treffen.”

De ALV start met het zoeken van een geschikte opvolger van Joris Elbers. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten.

We feliciteren Joris met zijn nieuwe baan en bedanken hem voor zijn stevige professionele betrokkenheid bij 30 06. Daar staan we op een later moment natuurlijk nog zorgvuldig bij stil.