Inclusief ben je nooit in je eendje

De vakantie staat voor de deur. Of je nu een verre reis maakt, ons eigen land verkent of gewoon thuis blijft, de zomer is een mooie tijd voor nieuwe avonturen en verhalen. Misschien bezoek je wel een prachtige plek waar je je verwondert over de natuur. Ontmoet je nieuwe culturen en mensen die jou een glimlach geven. Of is er alle tijd voor een gezellig spelletje met je gezin en voor een goed boek.

Open staan voor nieuwe ervaringen en mensen: tijdens de vakantie gaat dat vaak vanzelf. We gaan letterlijk grenzen over en we omarmen diversiteit en inclusiviteit. Dat geldt ook voor inclusief onderwijs: dat doe je nooit in je eendje.

Neem een badeendje mee op vakantie!

Je wist het misschien niet ;-), maar badeendjes genieten van een all inclusief vakantie, van verwondering en van avonturen beleven. Maak een foto van een badeendje tijdens jouw zomer en mail deze met een paar zinnen tekst naar ons toe. Na de zomer gaan we de inzendingen online delen. De twee gekste, origineelste of meest inspirerende foto’s maken bovendien kans op een waardebon van 25 euro!

Stuur je foto uiterlijk 14 september naar info@swvpo3006.nl o.v.v. Badeendje. De winnaars maken we eind september bekend. Let op: als jijzelf of andere mensen op de foto staan, dan geef je door mee te doen automatisch toestemming voor het delen hiervan.

Wat je ook gaat doen: we wensen je een heerlijke zomer toe! Maak er eendje van om nooit te vergeten.