Magazine

Een magazine vol verhalen over passend onderwijs in de praktijk

 

In het magazine De gezichten van SWV PO 30 06 vind je verhalen van professionals, ouders en partners. Zij vertellen hoe ze in deze regio – de gemeenten Oss, Meierijstad (behalve Schijndel), Bernheze en Maashorst – samen vorm geven aan passend onderwijs voor elk kind. Daar zetten ze zich elke dag voor in.

 

Dit magazine is verschenen om halverwege de ondersteuningsplanperiode terug te kijken op wat we allemaal gedaan en bereikt hebben met elkaar. Daar zijn we trots op! Een groot woord van dank aan alle ouders, professionals en partners die hun verhaal gedeeld hebben.

Download het magazine

Ook jouw verhaal delen?

Wij zijn altijd op zoek naar praktijkverhalen over passend en inclusief onderwijs. Wil je jouw verhaal delen? En sluit dit aan bij een van de drie thema’s (Passend en meer inclusief onderwijs, Kwaliteit basisondersteuning, Expertise en partnerschap)? Stuur dan een korte toelichting en je contactgegevens naar info@swvpo3006.nl o.v.v. ‘Verhaal delen’. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wil je het magazine liever per post ontvangen?

Stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar info@swvpo3006.nl. Zet ‘Aanvraag magazine’ in de onderwerpregel. We sturen het dan binnen 2 weken naar je toe.

Download_Magazine