Nieuwe collega’s bij SWV PO 30 06

Nieuwe collega’s bij SWV PO 30 06

We zijn blij dat we ons team mogen versterken met een aantal nieuwe collega’s! Per 1 juli starten Rianne en Christel bij SWV PO 30 06. En collega Desiree krijgt vanaf het nieuwe schooljaar een andere functie binnen ons samenwerkingsverband. We stellen hen graag kort aan je voor.

Teamleider Rianne

Rianne Maas gaat als teamleider en stafmedewerker aan de slag. Zij neemt het stokje over van Lisanne. Rianne is geen onbekende in het onderwijs. Naast haar ervaring in het jeugdwerk, schoolmaatschappelijk werk en HR is zij de laatste periode vooral actief geweest als ondersteuningscoördinator en teamleider bij Zuiderbos (locatie Helmond).

Ondersteuningsspecialist Christel

We zijn ook blij met Christel Reijders, die per 1 juli start als ondersteuningsspecialist. Momenteel is zij zich aan het inwerken, hoewel het onderwijs voor haar geen verrassingen heeft. Christel heeft jarenlang ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker en later als intern begeleider. Zij maakt een overstap van De Fonkeling, een basisschool van SAAM*.

Stafmedewerker Desiree

Vanaf het nieuwe schooljaar is onze staf ook weer compleet vanwege een verschuiving binnen het team. Desiree Nijssen maakt de overstap van ondersteuningsspecialist naar stafmedewerker. Zij heeft jarenlange ervaring bij zowel het samenwerkingsverband, als in de functie van trajectbegeleider bij SAAM* Scholen. Daardoor kan zij vloeiend de overstap maken naar staflid.

Welkom Rianne, Christel en Desiree!

Binnenkort passen we de pagina van onze teamleden op deze website aan, zodat je daar weer alle gezichten ziet.