Save the date: Lezing Bert Wienen

Save the date: Lezing Bert Wienen

Op donderdag 26 september 2024 organiseren we een inspirerende middag voor alle leerkrachten in Theater De Lievekamp, Oss. Tijdens deze middag zal Bert Wienen een boeiende lezing geven onder de titel: “Weten we van gekkigheid nog wat normaal is?”. Dit is jouw kans om frisse ideeën op te doen, je vragen te stellen aan Bert en te connecten met je collega’s

Wie is Bert Wienen?

Bert Wienen is opgeleid als psycholoog, onderwijswetenschapper en bedrijfskundige. Hij onderzoekt waarom tegenwoordig zoveel kinderen jeugdhulp nodig hebben en pleit voor inclusief onderwijs.

Zijn boek “Van individueel naar inclusief onderwijs”, bekroond als Onderwijsboek van het Jaar 2023, biedt een kritisch perspectief op de huidige focus op mentale kwetsbaarheid van kinderen en benadrukt de  kracht van gewoon heel goed onderwijs en het belang van de leraar.

Dit kun je verwachten

De lezing biedt een unieke kans om nieuwe inzichten op te doen, vragen te stellen en te netwerken met collega’s. Daarnaast ontvangt elke school een exemplaar van Wienens boek, een waardevolle bron voor verdere inspiratie en reflectie.

Programma:

15:45 uur – Inloop

16:00 uur – Deuren open

16:30 uur – Start lezing (deuren sluiten)

17:30 uur – Einde lezing

Tijdens de inloop en na de lezing is de bar geopend voor een drankje (op eigen kosten).

Praktische informatie:

Datum: donderdag 26 september 2024

Tijd: 16.00 – 17.30 uur (ontvangst vanaf 15.45 uur)

Locatie: Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14, Oss

Aanmelden?

Voor iedere school zijn 6 toegangskaarten gereserveerd. Schrijf je na de zomervakantie in via onze website per school om deze kaarten te ontvangen. Verdere instructies volgen in de eerste week van het nieuwe schooljaar.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op donderdag 26 september!

Lees de hele uitnodiging.