Trots terugkijken op de afgelopen maanden

Het schooljaar 2020-2021 was verre van saai! We kregen wederom te maken met een scholensluiting en met de impact van corona op het onderwijs én ons dagelijks leven. Voor de stafmedewerkers ondersteuningsaanbod van SWV PO 30 06 was de periode vanaf mei tot de zomer een extra vreemde tijd, zo ‘tussen twee bestuurders in’. Hoe kijken zij terug op de afgelopen maanden? We vroegen het aan de staf!

“We hebben de afgelopen weken ervaren dat Team SWV PO 30 06 er staat. We zijn trots op de inzet van alle teamleden die aan het eind van het schooljaar met elkaar een sprint hebben getrokken. Er zijn mooie dingen gebeurd in het werkveld die we met onze nieuwsberichten hebben laten zien. Dit kan alleen als wij er binnen ons samenwerkingsverband voor elkaar zijn en elkaar versterken. Met de traject begeleiders hebben we tijdens een heidag stil gestaan bij een gezamenlijke ambitie en hebben we naar elkaar uitgesproken welke ontwikkelingen we een warm hart toedragen en waar we elkaar in de afgelopen tijd uit het oog zijn verloren. Deze dag heeft een boost gegeven aan onze samenwerking. Ook de samenwerking met ouders heeft aandacht gekregen met een eerste bijeenkomst voor het oprichten van een oudersteunpunt.

Daarnaast lukt het de ACTA en het dyslexieteam om alle aanvragen voor de vakantie te behandelen. Zo starten zo veel mogelijk kinderen volgend schooljaar op een passende plek met passende ondersteuning. Het steunpunt meer- en hoogbegaafdheid kijkt terug op een mooie Challenge met meer dan 100 inzendingen en een succesvolle pilot van de MindXperience. Al met al waren de afgelopen weken dynamisch en is er hard gewerkt! Wij kunnen met een voldaan gevoel de vakantie in en kijken uit naar de start van het schooljaar met onze nieuwe bestuurder. Bedankt aan alle samenwerkingspartners die het samenwerkingsverband met ons gezicht hebben gegeven, vertrouwen in ons hadden en ons de afgelopen weken hebben gesteund!”

Hele fijne vakantie allemaal en tot in september!

Op de foto zie je van links naar rechts: Jeroen van der Cruijsen, Willemijn Geilleit, Lisanne Peters en Daphne van der Ende.