SWV PO 30 06

Vacature bij de Ondersteuningsplanraad! Iets voor jou?

In het onderwijs hebben ouders en leerkrachten medezeggenschap. Bij een school gebeurt dat via de Medezeggenschapsraad, bij een samenwerkingsverband voor passend onderwijs (in deze regio is dat SWV PO 30 06) via de Ondersteuningsplanraad (OPR). Via de OPR kunnen ouders en onderwijsprofessionals meedenken en adviseren over Passend onderwijs in de regio en over hoe de middelen verdeeld worden. De leden van de Ondersteuningsplanraad komen uit de verschillende regio’s en besturen.

 

Nieuwe OPR-leden gezocht!

Lijkt het je leuk om je stem te laten horen en mee te denken over passend onderwijs? Wil jij je praktijkervaringen delen en daarmee als klankbord dienen voor bestuur en professionals van het samenwerkingsverband? Grijp dan nu je kans! De Ondersteuningsplanraad van SWV PO 30 06 zoekt namelijk een nieuw lid. Het gaat om:

  • een personeelslid uit kiesdistrict Bernheze of Maashorst (voorheen Uden/Landerd);
  • met uitzondering van medewerkers van SAAM*, omdat dit bestuur al vertegenwoordigd is.

 

Meer weten of solliciteren?

Ben je benieuwd wat het inhoudt om lid van de OPR te zijn? Bekijk dan het filmpje of de flyer voor meer informatie. Of lees het interview met een OPR-lid.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Rob Duijs (06-40567460) of Pleun Verstegen (06-25064969).

Enthousiast? Reageer dan uiterlijk 16 juli 2022 door je motivatie te mailen naar opr@swvpo3006.nl. Ook vragen kun je mailen naar dit adres.