Voorinschrijving opleiding Talentbegeleider Basisonderwijs

Werk je bij een van de aangesloten besturen van ons samenwerkingsverband? En wil je meer leren over werken met meer- en hoogbegaafde leerlingen? Dan kun je je aanmelden voor de tweede training Talentbegeleider Basisonderwijs die in januari 2020 van start gaat.

Over deze opleiding

Passend onderwijs is onderdeel van de dagelijkse praktijk in het onderwijs. Niet alleen voor de leerling met een beperking of leerprobleem, maar ook voor de meer- en hoogbegaafde leerling. Weet jij hoe je de meer- en hoogbegaafde leerlingen kunt signaleren in de klas? Wat het verschil is tussen de intelligente en de hoogbegaafde leerling? En welke onderwijsbehoeften zij nodig hebben? Daar gaat de training Talentbegeleider Basisonderwijs (gegeven door Novilo) op in. Meer inhoudelijk informatie over de training kun je vinden in deze bijlage of op https://www.novilo.nl/jaaropleiding-talentbegeleider/

Goed om te weten

Per schoolbestuur zijn een aantal gratis plekken beschikbaar. Als deze zijn verbruikt dan zijn de kosten 2500 euro per deelnemer (normaal is dit 4750 euro!). Een aantrekkelijk aanbod, ook omdat de meeste opleidingsdagen in Oss zijn i.p.v in Utrecht.

Interesse?

Schrijf je dan hier in voor 27 november. Met de voorinschrijving inventariseren we wie (met toestemming van het eigen schoolbestuur) wil deelnemen aan deze training. Als er voldoende aanmeldingen zijn, vragen we je om de inschrijving definitief te maken via een uitnodiging van Novilo. Novilo zorgt dan voor de verdere inschrijvingsprocedure en communicatie over de training.

Voor praktische vragen over de training kan je contact opnemen met hoogbegaafdheid@swvpo3006.nl.