Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

SWV PO 30 06 heeft niet één, maar twee vacatures! We zijn op korte termijn op zoek naar een teamleider en een ondersteuningsspecialist. Iets voor jou? Grijp dan snel je kans!

Teamleider/stafmedewerker ondersteuningsaanbod

Als teamleider/stafmedewerker ondersteuningsaanbod lever jij een bijdrage aan de beleidsvoorbereiding, -ontwikkeling en -uitvoering van ons samenwerkingsverband. Je geeft leiding aan het team ondersteuningsspecialisten en bent verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en de ontwikkeling van dit team. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij projecten en activiteiten die voortkomen uit de samenwerking met ons netwerk en het ondersteuningsplan.
Bekijk de vacature

Ondersteuningsspecialist (tijdelijk)

Als ondersteuningsspecialist word je ingezet op onze scholen voor de uitvoer van ondersteuningsarrangementen. Vanuit je deskundigheid op het gebied van gedrag en leren lever jij een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van passend onderwijs. Je kunt ingezet worden op leerling-, leerkracht-, groeps- en teamniveau. Het gaat om een tijdelijke functie ter vervanging van zwangerschapsverlof, maar verlenging sluiten we zeker niet uit.
Bekijk de vacature

Meer informatie

In de vacatureteksten lees je meer over wie we zijn, wat we je bieden, welk profiel we zoeken en hoe je kunt reageren. Doe dat vóór 4 april 2022. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar info@swvpo3006.nl.

Tags: