Lezing Bert Wienen

Lezing “Weten we van gekkigheid nog wat normaal is?” van Bert Wienen

Op donderdagmiddag 26 september 2024 geeft Bert Wienen een boeiende lezing voor alle leerkrachten onder de titel: “Weten we van gekkigheid nog wat normaal is?”. Dit is jouw kans om frisse ideeën op te doen, je vragen te stellen aan Bert en te connecten met je collega’s.

 

Wie is Bert Wienen?

Bert Wienen is opgeleid als psycholoog, onderwijswetenschapper, bedrijfskundige en werkt als onderzoeker aan de vraag waarom er in deze tijd zoveel kinderen zijn die jeugdhulp nodig hebben. Deze achtergrond zet hij in om de praktijk te veranderen. Zodat er minder kinderen opgroeien met het idee dat ze ziek zijn of afwijken van onze norm. Daarnaast is Bert de auteur van het Onderwijsboek van het Jaar 2023: Van individueel naar inclusief onderwijs.

 

Programma

15:45 uur – Inloop

16:00 uur – Deuren open

16:30 uur – Start lezing (deuren sluiten)

17:30 uur – Einde lezing

 

Tijdens de inloop en na de lezing is de bar geopend voor een drankje (op eigen kosten).

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 26 september 2024

Tijd: 16.00 – 17.30 uur (ontvangst vanaf 15.45 uur)

Locatie: Theater De Lievekamp, Raadhuislaan 14, Oss

 

Aanmelden

Voor iedere school hebben we maximaal 6 toegangskaarten gereserveerd. Om deze toegangskaarten te ontvangen kun je je via onderstaand formulier inschrijven. Heb je toegangskaarten over? Geef dit dan vóór 13 september aan ons door, zodat we de plaatsen aan andere geïnteresseerden kunnen aanbieden.

 

Tot slot

Wil je vast een voorproefje? Luister dan de podcast Onderwijs leiden met Hart en Ziel waarin Taco Visser spreekt met Bert Wienen over inclusief onderwijs.