Update coronavirus 16 maart

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april; er is wel opvang voor kinderen van ouders die vitale beroepen hebben.

Dat betekent nogal wat voor ouders, kinderen en professionals binnen de regio van ons samenwerkingsverband. Iedereen is keihard aan het werk om zaken te regelen. Ook in tijden van het Coronavirus doen we ons uiterste beste om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de ondersteuningsbehoeften van partners en kinderen. We dragen samen de verantwoordelijkheid in het bieden van passend onderwijs.

Bent u ouder en heeft u vragen over de situatie? Dan kunt u terecht bij de school van uw kind. Meer informatie is ook te lezen op de website van de Rijksoverheid.

Voor professionals hebben wij als samenwerkingsverband een aantal zaken op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld over procedures, de inzet van ondersteuningsspecialisten en hoe we samenwerken. Bekijk het bericht

Uiteraard blijven we, bij alles wat we doen (en niet doen), steeds de juiste afwegingen maken in overleg met elkaar, en passend binnen onze mogelijkheden.

Vragen over dit bericht of de bijlage? Stuur dan een mail naar info@swvpo3006.nl.

Tags: