Basis- en gevorderdenopleiding Talentbegeleider 2021-2022: schrijf je in!

Werk je bij een van de aangesloten besturen van ons samenwerkingsverband? En wil je meer leren over werken met meer- en hoogbegaafde leerlingen óf wil je je kennis extra verdiepen? Dan kun je je aanmelden voor de basis- of gevorderdentraining Talentbegeleider die in het nieuwe schooljaar start. Inschrijven kan tot 15 juli.

Hieronder lees je meer informatie. In de flyers vind je ook de data terug van de opleidingsdagen. Als je je inschrijft lees je meer informatie over hoe de procedure werkt.

Basisopleiding Talentbegeleider

Weet jij hoe je de meer- en hoogbegaafde leerlingen kunt signaleren in de klas? Wat het verschil is tussen de intelligente en de hoogbegaafde leerling? En welke onderwijsbehoeften zij nodig hebben? Daar gaat de training Talentbegeleider Basisonderwijs (gegeven door Novilo) op in. Meer inhoudelijk informatie over de training kun je vinden in deze flyer of op https://www.novilo.nl/jaaropleiding-talentbegeleider/.

Inschrijven kan via deze link.

Gevorderdenopleiding Talentbegeleider

Als ervaren Talentbegeleider weet je hoe belangrijk het is dat hoogbegaafde kinderen de specifieke begeleiding krijgen die zij nodig hebben. Wil jij je begeleidingsvaardigheden verdiepen, zodat jij ook de vastgelopen of dubbel bijzondere HB’ers adequater kunt begeleiden? Wil jij ook verder leren op het gebied van talentbegeleiding en in een kleine groep met gelijkgestemden de diepte in gaan? Dan is dit jouw opleiding! Meer inhoudelijke informatie kun je vinden in deze flyer of op https://www.novilo.nl/gevorderden-opleiding/.

Inschrijven kan via deze link.

Vragen of meer weten?

Neem dan contact op met hoogbegaafdheid@swvpo3006.nl.