Bijeenkomst ‘Bewustwording van meertaligheid in de klas – Meer Taal’ op 30 oktober en 14 november

Op maandag 30 oktober en dinsdag 14 november organiseert SWV PO 30 06 van 15.00 tot 17.00 uur de bijeenkomst ‘Bewustwording van meertaligheid in de klas’. Wat doe je als je een meertalige leerling in de klas hebt?  Hoe pas je je onderwijs aan zonder dit te veranderen? Hoe profiteren taalzwakke leerlingen, TOS-leerlingen of leerlingen met een lagere cognitie hiervan? Met een paar eenvoudige aanpassingen en tools haal je meer uit je lessen en stem je beter af op wat nodig is.

Programma

Marga Smets en Renske de Bruijn (ondersteuningsspecialisten SWV PO 30 06) starten in samenwerking met Rob van de Horst (SWV VO 30 06) met een presentatie van een uur. Daarna is er tijd voor uitwisseling van good practises en het uitreiken van tools, zodat je geïnspireerd en met nieuwe ideeën naar huis gaat. Deze dag is speciaal bedoeld voor professionals en staat in het teken van delen, informeren en creëren.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden bij SWV PO 30 06 (Cereslaan 2w te Heesch) en deelname is gratis. Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier.